Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Waarom samenwerken met De Financiele Makelaar ?

Wij realiseren ons dat niet iedere adviseur dezelfde dienstverlening verlangt van een serviceprovider. Uw kennis, ervaring, doelstellingen en het aantal hypotheken op jaarbasis bepalen welke vorm van dienstverlening uw voorkeur geniet.
 
Sinds onze oprichting in 2000 heeft De Financiële Makelaar zich gespecialiseerd in het individueel ondersteunen van intermediairs. Wij stellen, net als u, hoge eisen aan het kennisniveau van onze medewerkers. Onze dienstverlening is op basis van No Cure, No Pay. Hierdoor hebben wij hetzelfde belang als uw relatie; het tot stand laten komen van de hypotheek!
   
Best gewaardeerde Serviceprovider (juni 2016)
De Financiële Makelaar is in 2016, in het performance onderzoek van D&O, opnieuw verkozen tot best gewaardeerde serviceprovider voor hypotheken.

 
Bewezen kennis
Verkiezing Hypotheekadviseur van jaarDat wij beschikken over een hoog kennisniveau blijkt ondermeer uit het feit dat Harrie-Jan van Nunen in 2006 is verkozen tot hypotheekadviseur van het jaar en is hij hoofdredacteur van het Vakblad De Hypotheekadviseur. Daarnaast publiceren onze medewerkers regelmatig in vakbladen zoals het Vakblad De Hypotheekadviseur, Vakblad Erkend en op de webite: http://www.telegraaf.nl/overgeld/rubriek/hypotheken/ van de Telegraaf.
 
De Financiële Makelaar is uw partner indien u kiest voor kwaliteit, degelijkheid, stabiliteit en vertrouwen

Site Search Pro