Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

DFM Direct+

Speciaal voor de adviseur die minder behoefte heeft aan een volledige ondersteuning bij het aanvragen van hypotheken, bieden wij ons Direct+ model aan. Direct+ is het meest profijtelijke model en is het alternatief voor een rechtstreekse aanstelling. 
 
U betaalt ons een vaste bijdrage van 115,- per maand en daarmee bieden wij u toegang tot al onze agenturen en heeft u volledig toegang tot onze informatievoorziening over (product)voorwaarden en rentes via
Mijn DFM en via e-mail.
  
No cure No pay!
Per aanvraag rekenen wij u slechts € 325,-. Uiteraard alleen indien de hypotheek finaal akkoord wordt gegeven. In alle andere situaties bent u ons geen kosten verschuldigd.
 
U betaalt geen offerte-, dossier-, annuleringskosten of anderszins.

Omzettingen
Bij De Financiële Makelaar kunt u ook terecht voor omzettingen van bestaande hypotheken.
 
Voor ontslagaanvragen rekenen wij een bedrag van € 395,- of € 595,- in geval van een haircutregeling. Voor eenvoudige omzettingen rekenen wij een vast tarief van € 195,- en voor overige mutaties € 325,-. 
  
Niet actieve maatschappijen
Naast alle actieve aanbieders, biedt De Financiële Makelaar ook een uitgebreid agenturenpalet aan van thans niet (meer) actieve aanbieders. Ook voor aanpassingen, verhogingen, verhuisregeling, meeneemregeling etc. voor deze maatschappijen kunt u bij ons terecht.
 
Een overzicht van alle niet actieve maatschappijen treft u aan op ons agenturenoverzicht.

 
Uw voordelen:

Site Search Pro