Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Onze unieke werkwijze

De Financiële Makelaar is de enige serviceprovider die werkt op basis van No Cure No Pay. Alleen wanneer de hypotheek tot stand komt, brengen wij bemiddelingskosten in rekening, rechtstreeks bij de consument.

  

Door deze werkwijze hebben wij hetzelfde belang als u en uw klant; de totstandkoming van de hypotheek! Wij beoordelen uw aanvraag graag vooraf! 
 
Uitzonderingen die je als adviseur niet kunt weten  

Aanbieders kennen specifieke acceptatie-eisen. Eisen waarvan je niet kunt verwachten dat een adviseur ze allemaal kent en juist toepast. Adviessoftware en HDN-modules herkennen deze zaken veelal ook niet, omdat deze bijvoorbeeld niet worden meegezonden met de aanvraag. Nog steeds worden (voorlopige) offertes uitgebracht, waarvan, als hier vooraf wel naar gekeken zou zijn, op voorhand bekend was dat deze niet (op gevraagde wijze) tot stand komen! Daar heeft niemand baat bij!

 

Wij zijn van mening dat wanneer een consument een (voorlopige) offerte ontvangt, deze ook tot stand moet komen, wanneer datgeen wordt aangeleverd wat in de aanvraag staat vermeld. Het niet doorgaan van een offerte (annuleren of afwijzen) is voor ons geen verdienmodel!

 

Bij De Financiële Makelaar beoordelen ervaren acceptanten vooraf of er geen bijzondere of specifieke zaken zijn die later tot mogelijke problemen kunnen leiden. Zo nodig stemmen wij de situatie vooraf af met u en of de aanbieder.

 

Dit voorkomt teleurstellingen bij uw klant en draagt bij aan de professionaliteit van de adviseur. Het voorkomt dat u later (veel) extra tijd moet gaan besteden aan het “redden” van een aanbieding of terug moet naar uw klant met een ander aanbod.

 
Wij geloven niet in het 'snel' uitbrengen van een voorlopig aanbod om later maar te zien of deze ook tot stand kan komen. 
Snelheid is goed, kwaliteit is beter!


Vrijheid adviespakket
U bepaalt op welke wijze u uw aanvragen indient. Via HDN, mail, fax of via het online aanvraagsysteem in Mijn DFM. En heeft u een complexe aanvraag dan kunt u ook gebruik maken van ons Word aanvraagformulier. Het gebruik van HDN is niet verplicht. 
   

Maatwerk aanvraag
Heeft u een aanvraag waarvan u niet weet welke geldverstrekker uw klant wil financieren, of bent u op zoek naar die aanbieder die het beste alternatief geeft voor uw klant? Leg uw aanvraag dan voor bij één van onze specialisten. Zij gaan dan, samen met u, op zoek naar die aanbieder die het beste aanbod geeft van dat moment, passend bij uw klant(advies). Deze service is uiteraard zonder extra kosten!
 
Welkom bij De Financiële Makelaar!

 

Site Search Pro