Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Kennis & ervaring van financieel specialisten

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij ons gespecialiseerd in het individueel ondersteunen van intermediairs. Net als u stellen wij hoge eisen aan het kennisniveau van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn ervaren mensen die uw taal verstaan en begrijpen!
 
De Financiële Makelaar is geaccrediteerd voor het geven van PE opleidingen. Daarnaast organiseren wij regelmatig eigen praktijkgerichte bijeenkomsten en informeren wij u periodiek over ontwikkelingen in de markt.
  
Ondersteuning op postniveau
U kunt bij ons, kosteloos, met iedere aanvraag terecht, want wij zijn van mening dat iedere aanvraag waarvan u vindt dat deze zou moeten kunnen, op minst serieus bekeken moet worden. Profiteer van onze unieke werkwijze!
 
Heeft u een (aan)vraag voor een relatie, maar u weet niet welke bank het beste aanbod biedt, maakt u dan gebruik van onze service om uw aanvraag voor te bespreken. Als u uw wensen kenbaar maakt, zoekt De Financiële Makelaar voor uw relatie de beste aanbieding van dit moment. 
  
Beste Serviceprovider van Nederland
Jaarlijks presenteert Bureau D&O haar koepelonderzoek. In dit onderzoek, uitgevoerd onder onafhankelijke intermediairs, worden alle serviceproviders beoordeeld en met elkaar vergeIeken. In 2016 is De Financiële Makelaar, net als in 2015, verkozen als beste serviceprovider op het gebied van hypotheken.
   

 

Bewezen kennis

Dat wij beschikken over een hoog kennisniveau blijkt ondermeer uit het feit dat Harrie-Jan van Nunen in 2006 is verkozen tot hypotheekadviseur van het jaar. Daarnaast publiceren onze medewerkers regelmatig in vakbladen zoals De Hypotheekadviseur, Vakblad Erkend, Vakblad Financiële Planning en op de website DFT Geld van de Telegraaf.

Ook (dag)balden en consumentenprogramma's zoals Telegraaf, NRC, Financieel Dagblad, Algemeen Dagblad en Tros Radar maken gebruik van onze kennis.

Site Search Pro