Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Hypotheeksoftware

Door onze unieke werkwijze is het voor ons minder belangrijk op welke wijze u uw aanvragen indient. U bepaalt uw voorkeur, zonder dat dit leidt tot extra kosten! Werkt u samen met De Financiële Makelaar, dan is een HDN aansluiting ook niet verplicht.
 
Aanvragen kunt u indienen via uw eigen adviespakket, per mail, fax of via ons online aanvraagsysteem in Mijn DFM. Daarnaast kunt u ook gebruik maken, bijvoorbeeld in geval van een complexe aanvraag of omzetting, van ons Word aanvraagformulier
 
Findesk
Findesk is de marktleider op het gebied van financiële-, analyse- en hypotheekadviessoftware. Het online adviespakket stelt u in staat om op een eenvoudige wijze inventarisaties, analyses, adviesmotivaties en productvergelijkingen te maken en direct uw aanvragen in te dienen bij De Financiële Makelaar. Findesk biedt u het Professional pakket aan voor slechts € 79,- (excl. BTW) per maand. Een extra account kost € 41,- (excl. BTW) per maand.
  
Proeflicentie Findesk
Ervaar de voordelen van Findesk en meld u via https://mijn.findesk.nl/Account/Nieuw aan voor een gratis proeflicentie van 30 dagen. Voor meer informatie over Findesk kikt u op hun logo.
  
Finix Hypotheeksoftware
In samenwerking met Euroface bieden wij 
Finix Hypotheeksoftware aan tegen een gereduceerd tarief. Middels de aanvullende module Finix AdviesPlanner bent u in staat om een volledige financiële analyse van uw klanten te maken!
Heeft u in het verleden reeds met Finix gewerkt, dan kunt u uw bestaande licentie eenvoudig laten omzetten, zonder dat uw data verloren gaat!
 
Proeflicentie Finix
Wilt u Finix uitproberen? Vraag dan een gratis proeflicentie Finix aan. Voor meer informatie over Finix klikt u op hun logo.
 
Adviesbox
Adviesbox ondersteunt u bij het opstellen van een financieel advies voor uw klant. Op basis van een volledige klantinventarisatie analyseert Adviesbox de klantsituatie. Met die analyse, gekoppeld aan de wensen en doelstellingen van uw klant, stelt u uw financieel advies samen. Vervolgens helpt Adviesbox u bij het vinden van bijpassende productoplossingen en verzorgt de elektronische aanvragen.
  
Proeflicentie Adviesbox
Probeer Adviesbox twee weken gratis en ontdek zelf de veelzijdigheid van deze software.
Om gebruik te maken van de korting dient u bij uw bestelling de bestelcode 'DFM' op te geven.

Site Search Pro