Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis toegang naar SEH Lentecongres op 22 maart in Nieuwegein

Komt u ook naar het SEH Lentecongres op woensdag 22 maart 2017 in Nieuwegein? De Financiële Makelaar verzorgt deze dag een masterclass en nodigt u uit om kosteloos deze dag te bezoeken.
 
Programma
Natuurlijk speelt, exact één week na de Tweede Kamerverkiezingen, de actualiteit een belangrijke rol op het SEH Lentecongres. Politiek analist Ferry Mingelen trapt de congresdag af met een inkijk in het actuele politieke spel. Vervolgens gaan deskundigen in wat de uitslag van de verkiezingen betekent voor u en uw klanten. Ook kunt u deelnemen aan verschillende masterclasses.
 
Masterclass ‘Meer lenen dan de norm: bij welke banken kunt u dan terecht?’
De Financiële Makelaar is partner van het SEH Lentecongres. Wij verzorgen de Masterclass onder de titel ‘Meer lenen dan de norm: bij welke banken kunt u dan terecht? Harrie-Jan van Nunen legt u in deze sessie uit welke mogelijkheden er zijn om af te wijken van de standaardnormen. Een Masterclass met een hoog praktijkgehalte!
 
Onze Masterclass is van 16.45 tot 17.30 uur! Daaraan voorafgaand of na afloop ervan begroeten wij u graag bij onze stand op het Informatieplein.
 
Inschrijven
Op de website www.sehlentecongres.nl kunt u het volledig programma bekijken. Hier kunt u zich ook inschrijven als deelnemer. Gebruikt u de code: SEH17-MFR en u betaalt slechts  € 55 (ínclusief btw). 
 
Inschrijfgeld retour 
Sluit u in de periode tot 30 april een hypotheek af via De Financiële Makelaar, dan betalen wij u het inschrijf retour!
 
Mogen wij u op 22 maart begroeten?

 

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2017-03-08 12:27:46

Site Search Pro