Commercieel medewerker Het Bemiddelingsloket

Ben jij de onmisbare schakel in het hypotheektraject? En blink jij uit in klantvriendelijkheid en proactiviteit? Voor Het Bemiddelingsloket zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

Werken bij Het Bemiddelingsloket

Het Bemiddelingsloket is een nieuwe dienst van De Financiële Makelaar; een van de grotere inkooporganisaties op het gebied van hypotheken.
Het Bemiddelingsloket neemt de administratieve afwikkeling van het hypotheekdossier over van de hypotheekadviseur. Terwijl de adviseur in de driehoek consument, adviseur en Het Bemiddelingsloket wel betrokken blijft. Vanuit de markt blijkt een duidelijke behoefte aan deze dienst, omdat hypotheekadviseurs zich steeds vaker willen beperken tot het geven van advies en de bemiddeling graag uitbesteden.

De commercieel medewerker hypotheken heeft alle ruimte om Het Bemiddelingsloket te laten groeien naar een hoger level. Jij wint het vertrouwen van de adviseur en zorgt ervoor dat zijn klant in goede handen is. De adviseur is en blijft hét aanspreekpunt voor de klant indien er behoefte is aan advies.

Jouw job

Als commercieel medewerker hypotheken bij Het Bemiddelingsloket ben jij degene die de hypotheek regelt voor de klant en de contacten onderhoudt met de adviseur. Na het advies dragen onze aangesloten adviseurs het hypotheekdossier aan jou over. Jij weet als geen ander alles te vertellen over de administratieve afwikkeling van hypotheken. De klant en adviseur weten dat de hypotheekaanvraag bij jou in goede handen is.

Jij bent hét aanspreekpunt voor de klant inzake de administratieve afwikkeling van de hypotheek. Je hebt dagelijks contact met geldverstrekkers, verzekeraars en notarissen. Je completeert hypotheekdossiers en zorgt ervoor dat de hypotheek snel wordt verwerkt. Dit alles om onze adviseurs te ontzorgen en de hypotheek tot stand te laten komen. Als commercieel medewerker hypotheken ben jij de onmisbare schakel in het hypotheek traject!

Jij…

 • hebt een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting;
 • bent in het bezit van de diploma’s Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen;
 • blinkt uit door je klantvriendelijkheid en proactiviteit;
 • bent woonachting in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch;
 • hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van hypotheken;
 • bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Voldoe je niet volledig aan dit profiel, maar ben je wel enthousiast over Het Bemiddelingsloket? Ook dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet.

Wij…

 • bieden je een uitdagende baan in een prettige werkomgeving;
 • gaan uit van jouw kwaliteiten en hebben veel aandacht voor jou als persoon;
 • bieden ambitieuze mensen de mogelijkheid om door te groeien;
 • laten je gebruik maken van de kennis en ervaring van ons huidige team;
 • bieden je een marktconform salaris;
 • kijken uit naar je sollicitatie!

Heb jij interesse?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar rvgool@veldsink.nl en we nemen contact met je op!
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze recruiter Rick via 040-2635903.