8 oktober: Kennisbijeenkomst in Den Bosch

UITNODIGING

De Financiële Makelaar praat u graag bij over de laatste ontwikkelingen in de markt. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan een kennisbijeenkomst over de Hypotheek Aflosverzekering van BNP Paribas Cardif en Tulp Hypotheken op maandag 8 oktober in Den Bosch. We starten deze dag om 13.30 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel.

Tulp Hypotheken
Tulp Hypotheken is een van de nieuwste geldverstrekkers van ons land. Ze onderscheiden zich met uitstekende voorwaarden en een helder acceptatiekader. Tulp Hypotheken heeft er bewust voor gekozen om alleen samen te werken met het onafhankelijk intermediair en niet via de grote hypotheekketens.

Maak kennis met Tulp Hypotheken en leer hoe u deze aanbieder succesvol kunt inzetten in uw advisering!

BNP Paribas Cardif
Het arbeidsongeschiktheidsscenario is een belangrijk onderdeel van het advies. De afgelopen tijd zijn er diverse nieuwe producten op de markt gekomen. BNP heeft de Hypotheek Aflosverzekering geïntroduceerd. Deze middag krijgt u alle ins en outs over dit unieke product.

Jungo
Jungo is de eerste people to people hypotheekaanbieder van Nederland. Hoe kunt u deze unieke hypotheekvorm meenemen in uw advisering?

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via: https://goo.gl/forms/wv1zcZ5vCZvqVzoy1

Kosten
Aan deelname zijn voor u geen kosten verschuldigd.