Hypotheekacceptant

 

Bij de Financiële Makelaar zijn we op zoek naar een Hypotheekacceptant. Een geweldige stap voor wie het hypotheekvak wil leren of iemand die zich nog verder wil specialiseren in dit dynamische vakgebied. Word jij de inhoudelijk sterke sparringpartner voor onze aangesloten intermediairs?

Jouw job

De afdeling Volmacht is bij de Financiële Makelaar de afdeling waar onze deskundige Hypotheekacceptanten verantwoordelijk zijn voor het volledige volmacht acceptatie proces. Van het administratief verwerken en controleren van hypotheekaanvragen, tot het geven van het eerste akkoord namens de geldverstrekker. In deze functie ga jij jezelf bezighouden met een breed takenpakket, bestaande uit onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Je zorgt voor een succesvolle totstandkoming van het hypotheek dossier;
  • Je controleert hypotheekstukken in samenwerking met het intermediair en bespreekt deze zo nodig met de volmacht partijen;
  • Je bewaakt actief de voortgang van de dossiers;
  • Je draagt actief bij aan het waarborgen van het hoge kwaliteitsniveau.

Wie ben jij?

Servicegerichtheid en inhoudelijke kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel. Jij wil altijd het beste resultaat voor je klant en je voelt je verantwoordelijk om ieder dossier positief af te ronden. Je werkt accuraat en je bent communicatief sterk. Ook herken jij jezelf in het onderstaande:

  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding;
  • Je hebt bij voorkeur één of enkele jaren ervaring met hypotheken;
  • Je bent in staat om zelfstandig tot een oplossing te komen;
  • Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Hypothecair krediet en Wft Vermogen, of je bent bereid deze te behalen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Onze organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelaars in de markt. De medewerkers van De Financiële Makelaar beschikken over bewezen kennis. Wij zijn al meerdere malen door onderzoeksbureau DFO uitgeroepen tot best gewaarde grote serviceprovider van Nederland op het gebied van hypotheken.

De aanvragen worden verwerkt binnen een team van zo’n vijftien enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

Sollicitatieprocedure

Wil jij starten in een uitdagende functie, waarbij je je zelf kunt ontwikkelen en doorgroeien naar de functie van hypotheekspecialist? Stuur dan je cv en motivatie naar onze Recruiter Dirk via dsmulders@veldsink.nl.

Heb je vragen over de vacature of over onze organisatie? neem contact op met Dirk via 06-12404511.